Jump to content
12/14/2020 - 5:30AM AREA-GAMES ZAFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

See more
12/14/2020 - 5:30AM TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a cinci ani de existență am reușit să dezvoltăm
acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună
de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul
mondial, o realizare cu care ne mândrim !

Connect
Alexandru Web Designer
wifi
zaFEST Official Project
wifi
CS 1.6 Download Rampage.us.lt
wifi
C.S 1.6 Download RampageCs.com
wifi
ESAGAMES.RO Official Partner

Sesizare Staff / Reclamatie razvan [Guard Neutilizat]


Recommended Posts

  • h3RuWR9.png Nick personal: N o r o c e l
  • h3RuWR9.png SteamID(numerar): STEAM_0:1:59343551
  • h3RuWR9.png Nick admin/player reclamat: razvaNn1~ [t]
  • h3RuWR9.png Motiv: ma acuza ca am stricat mixul dar totul a inceput prin "kick-ul sau" , si-a propus la echipa sa stea afk ca am dat eu "rr" dar nu asa  s-a intamplat... :D
  • h3RuWR9.png Server: zf1.area-games.ro
  • h3RuWR9.png Data si ora:  11/02/2021 ORA 10 cam asa , mapa de_inferno
  • h3RuWR9.png Dovezi care să susțină cele spuse de tine (print/demo): Totul a inceput cand am facut echipe , si mi-am schimbat numele in NL.1.MIN. , trecusera 3 minute , vin si il vad pe gabriel la noi la echipa pe ts(chemat de razvan) si pe server baietii deja imi daduserau KICK. Intru pe server imediat , erau la runda de pistoale. Intruuuu , si in acelasi timp iesise gabriel de pe server pe la 1:00 , cand deja muriserau coechipierii mei era 1 vs 3 ... Eu am dat restart pentru ca am revenit , nu eram ts , gabriel iesise de pe server ca eram 6 etc.. Deja baietii incepusera sa comenteze pe chat ca de ce am dat rr ca blablabla si blablabla. Noi dupa restart am luat runda , RAZVAN DA SI EL LA RANDUL LUI RESTART ca sa fim "chit" oarecum , puterea de guard domina , nu poate sa inteleaga situatia ca totu' de la el a inceput cand mi-a dat kick si stiu ca era regula ca se asteapta maxim 5 minute dupa un player. El e asa.. cand el se duce sa fumeze si e Guard , trebuie sa il intelegem si sa asteptam cat trebuie dar el nu e in stare sa astepte mai mult de 3 minutele ca aplica si comanda. Nu mi se pare corect. Continuand, dupa ce a dat restart, AM CASTIGAT IARASI RUNDA... Facem 5:0 si incep sa nu se mai duca dupa bomba (echipa lui razvan) faza de 1 vs 3 , SI runda urmatoare stau toti afk in baza ! 

Dovada cand abia ce am intrat pe server , schimb numele si dau restart , castigand runda https://imgur.com/EoCCphK

Dovada cand am luat runda si dupa restart: https://imgur.com/UpGbGkO ,  https://imgur.com/PmKTyzi (nu luati in considerare limbajul lui blood , ca i-am spus si eu dupa meci vocal cateva ca sa fim chit: :) )

Dovada cand nu vin la bomba 1 vs 3 si stau toti afk in baza runda urmatoare de la 5:0 https://streamable.com/nswuwq

Ma mai acuza razvan ca am stricat tot eu mixul  : https://imgur.com/a/TWXCRoP cand el NU A RESPECTAT REGULA DE 5 min maxim afk la inceputu[' mixului. Eu am asteptat si 8 minute dupa un player netinand cont de regula , eforturi se pot face daca vrei :) Nu mi-a facut nimeni o favoare sau ceva , am stat 3 min afk nu over 5. Totul a inceput de la el  cand mi-a dat kick neavand rabdare sa mai astepte inca 2 -3 minutele. Eu intru pe server dupa cum se poate vedea pe server , dau imediat restart , iau runda , da si el restart , dupa iau si runda respectiva  si la 3:0 incepe sa zica ca eu stric mixul si la 5:0 plang si nu vin la bomba , la 6:0 stau afk toti. De ce tot eu am stricat mixul ? Dupa ce ca mi-a dat kick , era si gabriel pe sv ts , blabla a trebuit sa ne schimbam locurile , ma rog... sa zicem ca mna , e frustrarea aia ca pierzi runda si vine si da RESTART si pierzi... PAI PROBLEMA ESTE CA DUPA RESTARTUL MEUU, A DAT SI EL UN RESTART. Nu inteleg unde am stricat mixul ? PENTRU CA AI MAI AVUT O SANSA SA IEI PRIMA RUNDA , JOCUL A INCEPUT DE LA 0:0 AGAIN !  Aveti dovezile aici , in demo , nu mai poate sa se scuze nimeni. 

Ce idee fantastica sa stati afk toti 5 sa nu primiti ban , toti pentru unul si unul pentru toti.. GG. Gabriel a zis ca va da ban https://imgur.com/a/iN3Ht4i dar nu va mai dat , va lasat sa plecati linistiti de pe server (dovada ca au iesit toti dupa ce s-a schimbat mapa, razvan regner blabla :  https://imgur.com/a/T3bhnG8 (am trimis si asta sa vedeti cat de "speciali" pot fi unii playeri incat sa se oftice cand pierd si cand dau ei restart

 

 

Link to post
Share on other sites

P.S : Scuzati-ma de +1 dar numai este editarea la cerere pe forum ? S-a modificat forumul ? Aceasta intrebare este in particular pentru @uzibereta @PGL (multumesc frumos)

 

 

Am uitat o parte din "sesizare staff" , continuand ceea ce s-a intamplat , guarzii (chiar si mai mari) au preferat sa se duca pe fastcup inloc sa mai faca un mix , sa dea anunt pe grup etc.. Nu am eu treaba , oricine se poate juca orice vrea oricand si oriunde , nimeni nu e obligat sa admineze / creeze mixuri aici.. https://imgur.com/a/ZloXWY5 Dar sunt multi altii care ar vrea sa se ocupe si nu au grad/putere pe grup (grad guard in caz de se injura , joaca cineva cu coduri , se da drop etc) , si prin putere grup steam.. ma refer la acces sa dai anunt pe grup.. 

Eu am cerut ieri si mi s-a dat acces pe grup, Nu este vorba de mine prin zis "Multi" , DAR jucand zi de zi pe comunitate , vad cine vrea si cine nu... Se mai putea face un mix ca eram 4-5 https://imgur.com/a/FkUD6AA + ceilalti retrasi .. eram 10....

Asa ca eu voi propune pe ts vocal,  daca sunteti de acord niste playeri care chiar isi dau interesu si ramane la decizia voastra ce si cum... Repet, doar daca vreti , poate v-ati dat si voi seama ce playeri se implica :D. Problema e mai mult dimineata ca dupa ora 13:00 exista mereu 1 mix chiar si 2..

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...