Jump to content
12/14/2020 - 5:30AM AREA-GAMES ZAFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

See more
12/14/2020 - 5:30AM TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a cinci ani de existență am reușit să dezvoltăm
acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună
de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul
mondial, o realizare cu care ne mândrim !

Connect
Alexandru Web Designer
wifi
zaFEST Official Project
wifi
CS 1.6 Download Download Source
wifi
C.S 1.6 Download - RampageCs.com Download Source
wifi
ESAGAMES.RO Official Partner

unban ANDREI)))


Recommended Posts

Dacă considerați că ați primit ban pe nedrept atunci puteți face o cerere pentru a fi scos, titlul topicului trebuie să fie „[Cerere UnBan] Numele Dumneavoastră” și să completați modelul de mai jos, luați în considerare faptul că ne rezervăm dreptul de a ne alege utilizatorii !

  • Numele dumneavoastră : ANDREI)))
  • 91.231.207.45
     

    Identitatea dumneavoastră :OumR1TRt8fis+KJsaG24kfGB9Jo=
  • Motivul pentru care ați luat ban ?:DEGEABA, M A BANAT LOONEYTUNES, NICI NU ERAM PE CANAL CU EL, ERA CU UNU reclamăHUN SI EU STATEAM PE ALT CANAL DE TS FACANDU I DEMO URI PE SERVER SI M AM TREZIT CU BAN 2H MOTIV LIMBAJ! PRECIZEZ CA E POSIBIL SA MA FI BANAT PENTRU A NU I MAI FACE DEMO URI SAU DIN SUFERINTA!
Link to post
Share on other sites

Salut,

Andrei, te-am rugat de la ultima noastra cearta sa spun asa dar nu a fost o cearta ti-am vorbit frumos si ti-am explicat ca, eu cand sunt pe un server zf2 de exmp si tu intri si ma vezi te-am rugat sa ma eviti si sa intri pe altu sa nu ne certam nu avem tangente e usor:). Tu ai intrat pe server pe channel dupa mix fara sa te bag in seama sau ceva , tu ai inceput looney fara cod esti mort si sa jignesti , te-am tras mai jos sa purtam o conv noi doi sa rezolvam conflictu , te-am rugat sa ma eviti tu ma jigneai era si evil pe channel, nu am ce sa iti fac daca tu iti cauti tangente cu mine si ma jignesti asta primesti din partea mea ban pentru limbaj,ai o varsta consider ca ai ceva neuroni si te rog sa te comporti cum trebuie si sa nu mai jignesti lumea , toti stiu ca aduci injurii la foarte multi jucatori,calmeaza-te si daca te deranjeaza ceva la cineva, inainte sa incepi sa iti bagi vorbeste frumos si cere ,ce ai de cerut dem,wg nu trebuie sa jignesti . Andrei , traiesti prea mult in jocu asta majoritatea voastra de jucatori nu intelegi ca in momentu de fata este doar un momento de relax, eu intru doar seara daca am timp si ma joc 2-3 mixuri si dim. Si pe mine ma bate lumea da niciodata nu am suferit si nu am cerut nimic asta este , eu intru sa ma joc de relax cand am timp. O spun din nou si aici , te rog sa ma eviti sa nu mai avem tangente pe ts unu cu altu nici visual pe serverele de mix! :)

 

Multumesc !

Link to post
Share on other sites

Ma frate, nu te am jignit cu nimic, reclamăhun venea pe ts dupa mine sa ma injure si tu radeaicu el, termina cu minciunile astea, eu atat ti am spus, ai cod si punct, o sa joci mereu demo on de acum, ca ai coduri! Nu te am injurat, nu mai mintii, martor nu e evil cu care erai si pe care l puneai sa ma injure, martorii sunt si cei de la mix 2 ca ma duceam pe ts si l strigam pe edy spunandu i sa ti zica tie si cainelui tau sa ma lasati in pace, sa mi dati pace, nu mai mintii! Problema este ca in cazul tau, faptul ca te joci cu coduri si ca esti un mincinos s a premiat cu admin nu cum ar fi trebuit, prin sanctiune :))) Lasa, vezi ti de treaba, trece banul, candva un admin capabil ca jekko se va nimeri pe server cu tine sa vada si el ce faci pe harta, nu toti sunt slabuti, o sa vezi tu ! :D Referitor la suferit si bataie, nu m ai batut niciodata ma frate in mix, intelege, cand joci contra mea iei 6 7 runde, cu mine in echipa ti am zis mereu, ai cod, un admin capabil isi da seama dupa primele gloante pe care le tragi, termina cu asta ca oricum esti slab, nici cu cod nu mi faci fata! Incheiem discutia, ti am dat block pe steam si o sa ti dau si pe ts. Nu mai mintii ca nu m ai tras nicaeri, prezinta o dovADA CA M AI TRAS PE TEAMSPEAK, EU PLECAM DE PE CANALE SA VA EVIT SI TU VENEAI CU EL, ESTI UN IPOCRIT! PREZINTA O DOVADA CA M AI MUTAT PE CANAL PE TS :))))))) TE ROG

Link to post
Share on other sites

Eu joc mere ucu dem on , la fiecare mix pe care il joc. cine imi cere dau mereu, ti-am dat demo atunci ti-am zis sa scoti faze de ce nu scoti? ca nu ai ce andrei :), in afara de tras si mov nu ai ce sa vezi pe demo. Infine asta nu are importanta acum, Evil nu este cainele meu ! cand te-am tras sa discutam a intrat singur si era de fata la conv noastra si cand ma jigneai ! nu mai am nimic de spus, o sa ti-se duca ban-ul. Tine cont de ce te-am rugat , ma eviti !

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...