Jump to content
12/14/2020 - 5:30AM AREA-GAMES ZAFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

See more
12/14/2020 - 5:30AM TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a cinci ani de existență am reușit să dezvoltăm
acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună
de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul
mondial, o realizare cu care ne mândrim !

Connect
Alexandru Web Designer
wifi
zaFEST Official Project
wifi
CS 1.6 Download Rampage.us.lt
wifi
C.S 1.6 Download RampageCs.com
wifi
ESAGAMES.RO Official Partner

[REZOLVAT] Reclamatie Snowie


Recommended Posts

  • Nume:  capone
  • Numele celui reclamat: Snowie
  • Motivul reclamației:  A refuzat sa dea WG ,prima a zis  ca i-a picat , a doua zi nu a mai raspuns .
  • Topicul/postarea in cauza:
  • Dovezi (dacă este cazul):        https://imgur.com/owUZvIU  /     https://imgur.com/po4tEYA
  • Informații suplimentare: Dupa ce si-a dat retry, i-am  zis de 2 ori sa-mi dea wg ,si sa-mi confirme ca a vazut ce am scris, foarte greu mi-a confirmat ca a vazut ce a scris .WG nu l-a mai vazut nimeni .
Link to post
Share on other sites

Ti-am explicat ce am avut de explicat. Nu-ti convine e problema ta,nu stau sa imi obosesc mintea degeaba. Am si altele pe cap. Si nu-mi mai veni ca ai dat drop cand eu stiu ca mi-am luat flood si picasem,nu intotdeauna ce scrie in consola are si legatura cu ce se intampla asa ca nu mai vorbii degeaba fara cunostiinta de cauza ca mai ai multe de invatat..degeaba sii sa te joci..+ stai in banca ta si nu mai vorbii prostii

 

Apropo vezi ca ai gresit sectiunea,reclamatiile pentru serverele de mix se fac aici: https://area-games.ro/forum/index.php?/forum/2426-reclamații/  inva-ta sa dai un check pe forum..

 

Link to post
Share on other sites

Rog un administrator sa mute reclamatie ,la sectiunea corecta , iar tu prietene esti un mare mincinos ,prima data ai zis ca ti-a picat ca ai luat flood ? hahaha good joke ,ai iesit prietene ,a aparut Snowie has dropped  , nu ,, timeout " , jocul asta nu ma joc de o saptamana , nici eu nu ma agit foarte tare dar mi sila de genul asta de oameni ,Daca doriti sa luati o decizie buna pentru voi o luati, stau toti copilasii sa se joace cu cod , pe deasupra mai e admin si overwatch .

Link to post
Share on other sites

am mai zis si ma repet nu are rost sa ma complic cu tine,din moment ce mie imi crestea pingul instant de la 30 cat aveam la 200 si ceva..dar vad ca nu vrei sa intelegi,du-te te rog si nu mai adu argumente de genul..nu te joci de o saptamna dar profilul pe privat,ti-e frica sa nu iti vada cineva orele,sa nu iti vada ce? ori cum orele nu conteaza,apropo dute sufera in alta parte de joc nu aici..sau ce nu iti convine ca fac fraguri sau cum?  nu mai stau sa ma complic cu tine ca nu are rost...

 

Link to post
Share on other sites

Sa zicem ca prima data ti-a picat cand ti-am cerut wg, dar a doua oare ? te-ai dat afk 2 ore si  gata , te-ai spalat pe maini .

Uita-te atent la mine cate posturi am pe Forum , nu dau doi bani pe jocul asta, dar cand vad asemenea ...  ca tine, trebuie frate sa ma implic .

Nu ma mai priveste , puteti sa dati T/C ! dar putoiu asta se va juca mereu cu cod .

Bafta

 

Link to post
Share on other sites

Pentru chestia că mă faci puțoi și nici măcar nu mă cunoști și nu știi câți bani investesc în gaming ca să joc decent și vorbești aiurea fără rost, nici eu nu dau doi bani pe 1.6,prefer csgo, dar când vă aus pe unii cu atâta suferință, nu m-am dat AFK, eram la muncă și dacă ții bine minte am și zis înainte să înceapă să jucăm mai repede cât am și eu pauza 10 15 minute, domnu boșorog 

Link to post
Share on other sites

Snowie, eu te-as bana doar pentru atitudinea asta pe care o etalezi, crezand ca daca tu esti un jucator profesionist si investesti bani, esti si singurul. Tinere, iti spun de la obraz, nu exista asa ceva, concret, sa-ti pice de la flood si sa apara dropped. Nu stiu ce ai tu de impartit cu Capone si nici nu ma prea priveste, sincer, dar am suficiente argumente in spate incat sa-ti spun ca nu ai nicio sansa sa vinzi gogosi la brutarie, metaforic. Profilul meu de steam te-ar elucida putin in privinta a ce numesc eu argument, dar n-are absolut nicio valoare in situatia de fata, situatie pe care trebuie cumva sa o rezolvam. Eu zic sa incetati cu contradictiile, si, nu in ultimul rand, sa nu se mai repete vreodata sa ti se ceara ceva si sa "iei flood". Am sa stau in mod special cu ochii pe tine. De acum incolo, aici joci doar DEMO ON, fara discutie. Nu mai transformati topicurile in conversatii ca pe mirc. Sper ca m-am facut inteles. 

Closed.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...