Jump to content
Area-Games zaFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

fzth

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 You have no value, no one knows you !

About fzth

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele dumneavoastră : iti place ca$u fata mea IP : 188.25.111.36 Identitatea dumneavoastră : VopV6UK/7UzNWTznREL8/0DsxKw= Motivul pentru care ați luat ban ?: De la edy pe motiv amenintari, doar ca omul ma banase aiurea pe mix-uri si i-am zis stai asa ca vorbesc cu un grad mai mare sa rezolvam, mentionez ca a spus: lu asta ii dau ban cat vreau eu ca asa vreau.
 2. Nick personal: Aymoи SteamID(numeric): STEAM_0:0:171157911 Nick admin: edy Motivul pentru care ai luat ban?: injurii Server: zf3.area-games.ro Data si ora: 14:49:32 11/21/2020 Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo): https://imgur.com/a/meR8gvn - tin sa precizez ca este troller si si mai si spunea: lu asta ii dau ban cat vreau eu ca asa vreau, eu stiu ca sunteti o comunitate serioasa, dar cu d astia ca edy va faceti de ras, va pupa al vostru dEcE <3
 3. Nu, am fost pe zf3 iar apoi o persoana care si ea facea wg a spus, haideti pe 2 ca aici s au facut alegeri, si am intrat acolo si asteptam sa se faca wg-ul, iar apoi fara sa ofer am primit ban.
 4. Nu am mai apucat sa ofer nici-un wg ca am si fost banat, asta nu stiu de la cine il ai ca dupa nu am mai dat nimanui.
 5. Pai probabil ca cel ce mi a cerut wg i a spus ca am iesit desii eu eram pe alt za-fest ca mi s a comunicat ca nu are nici o treaba daca intru pe altul, acum astept raaspunsul lui sa vad daca este ceea ce gandesc eu desii mi se pare ciudat cum de nu a putu sa puna motivul sau de ce nu apare, probabil s a buguit ceva in sistem.
 6. Nick personal: ai lav iu tu da mun end bek SteamID(numeric): Steam # STEAM_0:0:171157911 Nick admin: BOGDAN1 Motivul pentru care ai luat ban?: In poza veti observa ca nu apare motivul dar banuiesc ca no wg no verificare. Sunt dispus sa ofer si wg sa fac si verificare fara nici-o problema. Server: zf3.area-games.ro Data si ora: 15:22 Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo): https://imgur.com/a/uHzuLTM
 7. Nume: dEcE (in game) - Cristian Valentin (real-life) Vârstă: Am frumoasa varsta de 16 ani. Steam ID ( numeric ): STEAM_0:0:171157911 Dovadă invite prieteni în grupul de steam ( poză ): https://imgur.com/a/QkXowx0 Dovadă aplicare grup gametracker ( poză ): https://imgur.com/a/ZhWkB2O Unique ID ( necesar pentru atribuirea gradului pe canal ): ONy3g5Ft1NaoZW7IQHWi+gZN8Kk= Experiență: Aproximativ 5 ani. Ai citit regulamentul ? ( Da / Nu ): Desigur.
 8. Nick personal: -=aimerstyle=- #dauptGABRIELA SteamID(numeric): STEAM_0:0:171157911 Nick admin: old Motivul pentru care ai luat ban?: demo Server: toate Data si ora: 4/1/2019 - 3:45 PM Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo): https://imgur.com/a/Kob3J3G - demo: https://www35.zippyshare.com/v/vz1TxFaY/file.html - din ce stiu eu se cere demo pe server nu dupa mix dar in fine.
 9. Nick personal: dece SteamID(numeric): STEAM_0:0:100738871 Nick admin: Obito Motivul pentru care ai luat ban?: no.verificare / no.wg Server: Toate Data si ora: 29/12/2019 ora 2:45-PM Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo): Mi-a fost cerut wg, am spus ca am ban pe wg, mi s-a cerut verificare, am acceptat iar la 5 runde am picat. https://imgur.com/a/WQcexSq
×
×
 • Create New...