Jump to content
Area-Games zaFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

hyperere

Gold Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

hyperere last won the day on November 17

hyperere had the most liked content!

Community Reputation

8 You have no value, no one knows you !

6 Followers

About hyperere

 • Rank
  Membru Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, inteleg problema ta... Dar doar pentru atat nu se poate oferii GUARD, care ai acces la ban etc etc.... Daca baietii sunt de-acord sa-ti ofere Guard ca vrei sa te si ocupi putin acolo de mixuri, cu drag sunt de-acord... Eu va accept pe toti, pana la urma.... Care vine cu interese necurate.... Punem biserica pe el !! ASTEPTAM PE RESTU SA RASPUNDA !
 2. hyperere

  Reclamatie

  Stylex incearca sa nu iti mai pese cat, cand, unde sta x sau y, e treaba lor timpu lor, viata lor, daca pentru atata te iei in gura cu lumea, si apoi se ajunge la ban, si nu iti convine... Chiar ar fi frumos sa nu-i mai bagi in seama cu anumite chestii legate, de viata lor personala (timp etc). Data viitoare te voi bana PERMANENT.... Nu am nimic personal cu tine, poti sa ma blestemi e decizia-ta, consider ca ti-am explicat foarte frumos cat sa poti sa intelegi mai ok !! CINEVA SA DEA TOPIC CLOSED !!!!!
 3. Fiti destepti si oferiti dovezi clare despre K@T@, cand face ceea ce ziceti voi, si daca nici atunci nu se iau masuri, aveti dreptate cu orice spuneti, dar pana la proba contrarie, cred ca va banez permanent pe toti pana va invatati minte sa aveti la mana dovezi clare, sa ne putem intelege !!!
 4. In primul rand numai vorbiti prostii ca va banez pe toti, fara discutii !!! Ai luat ban PERMANENT, pentru ca dupa ce-ai facut partea cu "mutatul" ti-am explicat cat se putea de frumos ca, data viitoare sa numai muti pe nimeni asa, pentru ca putem discuta chestii de parole etc, poate !? zic si eu. Iar tu nu te opreai continuai sa mi explici niste chestii ce numai trebuiau explicate, "BUN NUMAI MUT AM INTELES O ZI BUNA" si numai existau discutii, tu ai ales sa fii tare in gura pentru ce ? pentru greseala-ta ? Ban-ul ti-l scot nu este problema gradele le vei primii, daca le mai do
 5. Ban-ul ramane permanent ! TOPIC CLOSED !
 6. Salut ti-am dat ban eu personal trimitandu-te pe forum, merci frumos ca ai venit si ai scris foarte frumos tot ce ai avut de zis. "desi nu avusese nici o legatura cu incidentul." Pe viitor sa tii minte, si o picatura de praf daca ai facut pe zafest e treaba-mea, mai mult decat treaba oricui de-aici ! HF BAN SCOS, TOPIC CLOSED !.
 7. Sa raspunda Admin-ul ce-a dat ban cu dovada ca s-a cerut demo/wg etc...
 8. Parerea-mea este sa ti se mai acorde o sansa si la urmatoarea abatere, Ban PERMANENT. Dar las la decizia leaderilor sa-ti acorde sansa asta cu toate ca pot interveni eu si aia e, ramane sa-ti lase scris ceilalti aici, poate am ajutat cu mesaju asta !
 9. INTERZIS PE VIATA ! TOPIC CLOSED !
 10. Salut citesc tot ce este aici si revin cu un raspuns !
 11. Ok, Cronos decizi, decizia finala daca esti sigur sigur 100%
 12. Ban scos noi stim cu totii care este situatia cu wargods va rog numai dat banuri pt wargods banat. ! Cine nu stie ce zic go pe wasup la echipa zafest s-a scris tot despre asta ! TOPIC CLOSED !
×
×
 • Create New...