Jump to content
Area-Games zaFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

tRj

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tRj last won the day on November 22 2018

tRj had the most liked content!

Community Reputation

49 Hello, I'm known!

About tRj

 • Rank
  Administrator Proiect „WarNight” & „zaFEST”.

Recent Profile Visitors

490 profile views
 1. t / c va rog
 2. pacmac injura playerii, abuza de functia teamspeak!!
 3. Ban-ul ramane, probabil ai un motiv anume pentru care ai primit ban revino cu o cerere de unban cand vei stii dovada primirii ban-ului , steam id-ul si ce sa intamplat. Topic closed!
 4. Vei primi unban! Topic closed!
 5. Bun, ti s-a cerut verificare, ai fost curat in verificare , ti s-a cerut 2 demo-uri , ai fost anuntat ca tu trebuie sa prezinti 2 demo-uri , iar tu mandru ai zis ca nu dai niciun demo , admni-ul zicandu-ti sa prezinti demo , cand vei prezenta acele 2 demo-uri vei primi unban. Cerere de unban respinsa!
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Acum daca tu ai iesit din cs, nu mai are sens nicio verificare si nici acel demo prezentat, iti voi da un mesaj in privat sa imi spui daca ai inchis cs-ul sau nu, pana atunci banul ramane! Topic closed!
 8. Asteptam raspunsul lui @HAWK pentru acordarea banului , si acel wargood este in plus pentru ca trebuia in ziua care ti sa cerut daca este asa cum scrie in motivul banului , pana atunci asteptam o dovada pentru acordarea banului!
×
×
 • Create New...