Jump to content
12/14/2020 - 5:30AM AREA-GAMES ZAFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

See more
12/14/2020 - 5:30AM TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a cinci ani de existență am reușit să dezvoltăm
acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună
de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul
mondial, o realizare cu care ne mândrim !

Connect
Alexandru Web Designer
wifi
zaFEST Official Project
wifi
CS 1.6 Download Rampage.us.lt
wifi
C.S 1.6 Download RampageCs.com
wifi
ESAGAMES.RO Official Partner

crysler

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 You have no value, no one knows you !

About crysler

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick personal: LGDRY SteamID(numeric):STEAM_0:0:538564270 Nick admin:N3CuNoScuT Motivul pentru care ai luat ban?:3.poze.pe.forum.nu.1 Server:nu mi mai amintesc Data si ora:20:30 Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo):https://imgur.com/a/N6bEWq8
 2. Nick personal:executioner SteamID(numeric):STEAM_0:0:538564270 Nick admin:Oana&Lick Motivul pentru care ai luat ban?:drop demo wg Server:zf1.area-games.ro Data si ora:14.1.2021 ,ora 19.40 Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo):Nu cred ca ma stiti un jucator care sa joace cu coduri,mereu am dat tot ce trebuia,demo ,wg ,dar de data asta chiar nu am vazut ca mi s-au cerut aceste dovezi si am dat drop ca am plecat sa mananc,nici echipa mea compus dintr-un ceo si moderator nu au vazut .VA ROG SA-MI DATI UNBAN!
 3. Salut,sunt carn,astazi,mai exact acum 30 de minute (pe la 19:40) mi-am luat ban pe motiv drop wg pe harta inferno,dar nimeni din echipa mea,pe care am intrebat-o de altfel compusa dintr-un ceo si moderator nu au vazut ca mi s-a cerut demo si wg,mi-am luat ban pe numele executioner.Steam id:STEAM_0:0:538564270
 4. Salut,sunt carn,astazi,mai exact acum 30 de minute (pe la 19:40) mi-am luat ban pe motiv drop wg pe harta inferno,dar nimeni din echipa mea,pe care am intrebat-o de altfel compusa dintr-un ceo si moderator nu au vazut ca mi s-a cerut demo si wg,mi-am luat ban pe numele executioner.Steam id:STEAM_0:0:538564270
 5. ERAM AZI PE LA ORA 10 ,LA UN MIX FRUMOS DE DIMINEATA,DAR FRUMOS PANA CAND GUARD-UL CARE ERA CU NOI IN ECHIPA,z0wie (pe ts),amg power pe server,a inceput sa ne injure ca nu stim sa jucam si se dadea mare ca el joaca fastcup si ca suntem noi slabani,am si martori,nu doar pe mine m-a injurat,pana la urma am inceput sa il injur si eu pe server (i am zis s-o suga) si mi-a dat ban o zi pe ts,stiind ca un guard are voie maxim 2 ore.SOLICIT DEBANAREA MEA SI SCOATEREA GRADULUI!!!
 6. SALUT,SUNT CARN,ASTAZI MI-AM LUAT BAN PE LA 10 DIMINEATA PE TS PENTRU O ZI,MOTIV INJURII,DA,EU RECUNOSC CA L-AM INJURAT PE CEL CARE MI-A DAT BAN,DAR NICIDECUM NEPROVOCAT,INTRUCAT NE-A INJURAT PE TOTI DIN ECHIPA LUI,DUPA I-AM ZIS PE SERVER O INJURATURA SI MI-A DAT BAN PE TS,SI 1 ZI,EL FIIND GUARD CU LIMITA DE BANARE MAXIM 2 ORE DIN CATE STIU EU,ROG INTELEGEREA STAFFULUI ,VA ROG DEBANATI-MA!!!(BAN PE NUMELE kaneflow~ + martori care erau in echipa mea)
 7. SALUT,ASTAZI MI AM LUAT BAN PE MOTIV LIMBAJ,DAR ESTE UN LUCRU NEDREPT DEOARECE TOTI DIN ECHIPA MEA MA INJURAU,INCLUSIV CEL CARE MI-A DAT BAN,ADMINUL SHIZUNE SAU FENZY,DANDU-MI BAN SI PE TS SI PE CS .MA CHEAMA CRYSLER SI SOLICIT INLATURAREA GRADULUI SI UNBAN ,INTRUCAT NU AM RASPUNS CU ACEEASI MONEDA,ADICA SA-I INJUR,IAR ACEST TIP DE OAMENI CARE FAC PROSTII D-ASTEA SI NU STIU SA ADMINEZE SI INJURA JUCATORII,VA STRICA COMUNITATEA!!!
 8. crysler

  ban

  SALUT,ASTAZI MI AM LUAT BAN PE TS SI PE SERVER PE MOTIV LIMBAJ,DAR NU IMI POT EXPLICA ACEST LUCRU DIN MOMENT CE TOATA ECHIPA MEA M-A INJURAT,INCLUSIV GUARDUL SHIZUNE SAU FENZY,CUM L-O CHEMA ,EU NEADRESAND NICIUN CUVANT JIGNITOR NICIUNUIA DINTRE EI,CEEA CE MA NELINISTESTE TERIBIL,SOLICIT DEBANAREA MEA SI SCOATEREA GRADULUI INTRUCAT NU STIE A-L FOLOSI.
 9. crysler

  ban

  SALUT,ASTAZI MI AM LUAT BAN PE TS SI PE SERVER PE MOTIV LIMBAJ,DAR NU IMI POT EXPLICA ACEST LUCRU DIN MOMENT CE TOATA ECHIPA MEA M-A INJURAT,INCLUSIV GUARDUL SHIZUNE SAU FENZY,CUM L-O CHEMA ,EU NEADRESAND NICIUN CUVANT JIGNITOR NICIUNUIA DINTRE EI,CEEA CE MA NELINISTESTE TERIBIL,SOLICIT DEBANAREA MEA SI SCOATEREA GRADULUI INTRUCAT NU STIE A-L FOLOSI.
 10. Salut,astazi mi-am luat ban din cauza ''limbajului'',dar cei din echipa mea m-au injurat tot meciul,inclusiv cel care mi-a dat ban ,guardul shizune ,care mi a dat ban si pe ts si pe cs,solicit scoaterea gradului si unban mie 

×
×
 • Create New...