Jump to content
Area-Games zaFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

Jadore

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 You have no value, no one knows you !

About Jadore

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu zic , daca ti s-a cerut demo , ar trebui sa ai doar o pe harta respectiva Si data viitoare cand faci o cerere unban , incearca sa o completezi cum trebuie , numele adminului care iti da ban il vezi in counter strike 1.6 cand te conectezi pe server . O ziua buna !
 2. 1. Nu ai citit regulamentul . 2. Mereu faci caterinca "proasta"
 3. Sper sa fii mai activ si sa-ti faci treaba ca GUARD !
 4. Eu am fost prezent la acel mix , dar nu mi aduca aminte sa fi intrat la plus ... daca aduci o dovada ca ai intrat la plus eu is PRO unban ! Pana atunci "CONTRA" de la mine .
 5. In primul rand , motivul banului se vede clar cand incerci sa intrii pe teamspeak3 In al doilea rand , "Identitatea dumneavoastră : frag1" , trebuia sa ti pui uniqid ul aici . Il asteptam si pe Romanu cu parerea lui #REVIN CU EDIT
 6. Nu ti ai dat seama ca era fondator ? Nu conteaza daca i fondator , moderator sau player nu ar trebui sa l injuri ! In ultima vreme vii cu cate o "Reclamatie" "Unban" in fiecare zi , eu cred ca ar trebui sa inveti bunele maniere si sa ai un limbaj decent ! Si daca Jekko ti-a dat ban eu cred ca banul v-a ramane !
 7. Nu stiu la cine e problema , dar tu vii in fiecare zi cu o reclamatie ! Eu te sfatuiesc sa te opresti din comentat/amenintat/suferit s.a !
 8. Jadore

  Reclamatie

  Parerea mea este ca ar trebui sa nu mai minti asa de mult ! In primul rand , eu eram de fata ! Samurai nu ti-a zis chiar nimic , iar tu tot continuai cu suferintiile si cu jignirile la adresa lui . In al doilea rand , pentru a face o reclamatie trebuie sa vii cu niste dovezi clare (poze , inregistrari ) In al treilea rand , nu e prima data cand ai astfel de suferinte !
 9. Jadore

  Reclamatie K@T@

  Motivul de pe teamspeak3 "Noapte buna " e un motiv banal ... Il astept pe adminul in cauza cu parerea lui , sa mi pot da seama de situatia completa pentru a putea da PRO/CONTRA . Revin cu EDIT !
 10. Motivul "Noapte Buna" este unul banal , nu se ban pentru asa ceva .... Daca e asa cum ai explicat tu , fara sa l injuri / ameninti , in acest caz adminul in cauza a gresit ! Il astept pe k@t@ sa vina cu parerea lui si dau edit cu [PRO/Contra]
 11. Prenume (real): Ciobanu Ionut - Cristian ( nume complet ) Nick cs: J'adore Vârstă: 17 ani Steam ID ( numeric ): STEAM_0:1:540368858 Unique ID ( necesar pentru atribuirea gradului pe TeamSpeak ): /nZAHR/29GT/KD5cWcfR/cD9mGY= Experiență: 7 ani + Declar pe proprie răspundere că am citit regulamentul și pot fi tras la răspundere sau imi poate fi revocat accesul in cazul uneia sau a mai multor greșeli ( da / nu ): zaFEST Tin sa mentionez ca sunt admin mix pe zaFEST !
×
×
 • Create New...