Jump to content
Area-Games zaFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

BoykaDB

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BoykaDB last won the day on August 25

BoykaDB had the most liked content!

Community Reputation

6 You have no value, no one knows you !

About BoykaDB

 • Rank
  Membru Avansat

Recent Profile Visitors

92 profile views
 1. Contra ! Atat tie cat si prietenilor tai . Nu aveti ce cauta pe serverul asta cu 1 ora jucata ! Nu stiu cum aveti tupeul ordinar sa mai faceti si cerere toti !
 2. Pro unban . Permanent intre accese? Sa ii scoata cineva adminul acelui Saww
 3. Nu iti inteleg atitudinea asta wOo. Daca ti-a cerut wg sau te-a verificat cu ss , de ce trebuie sa existe 100 de comentarii peste? Stai spec , faci testul wg , il trimiti si astepti pana iti spune daca e ok sau nu . E problema fiecaruia daca vrea steam sau nu , si usor cu astea cu "admin cumparat din alocatie" sau "testicolededinozaur asta " . Revizuieste-ti comportamentul si da dovada de maturitate . Vad ca ai banul dat pe 2 luni pentru limbaj , si asta cam ramane ultimul pro unban pe care il mai acord in astfel de situatii ! O seara buna
 4. PRo unban . P.S.cred ca deja l-ai primit daca am vazut eu bine
 5. BoykaDB

  unban

  Probabil e dat din greseala sau poate altcineva cu ip ca al meu ? 🤔 @jEkko.?
 6. BoykaDB

  unban

  Numele dumneavoastră : Boyka IP : 86.120.225.248 Identitatea dumneavoastră : 41j6M7AIPasadTYqph0iABISvKU= Motivul pentru care ați luat ban ?: https://imgur.com/a/DbUeGDx Reclama la ce?:))
 7. BoykaDB

  F10

  Ai gresit sectiunea . @F10 du-te pe serverul de csgo si fa cerere de unban . aici e serverul de clasic 1.6 . seara frumoasa si un administrator sa inchida topicul
 8. BoykaDB

  F10

  Nu apari in lista noastra de banuri , cererea nu indeplineste criteriile acordarii unbanului ....Revizuieste cererea si fa-o pe serverul pe care ai primit ban !
 9. Ma bag putin aiurea aici , dar domnul BYBLK a facut cerere si pe sv nostru de cs , si pe revenge de 2 ori chiar:)) Pana la urma unde vrea adminul ?:))
 10. Mai multe ore pe server ... pe ts te-am observat . Ma bucura faptul ca ai citit regulamentul . revin-o peste cateva zile pana mai acumulezi ore cu o alta cerere , sau nu stiu . Daca ai posibiliatea unei donatii Edit : Contra pana te hotarasti unde vrei adminul si de ce
 11. clar pro ! fara discutie ! succes
×
×
 • Create New...