Jump to content
Area-Games zaFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

AMORE <3 muSu

LiderzaFEST
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

AMORE <3 muSu last won the day on October 7

AMORE <3 muSu had the most liked content!

Community Reputation

6 You have no value, no one knows you !

About AMORE <3 muSu

 • Rank
  Membru Avansat
 • Birthday 02/28/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La mine dureaza 2 ore sa downloadez , las pe adminul haha sa verifice , daca nu pui intre timp pe zippshare sau alt site mai bun
 2. nu te-am vazut pe servere/team speak , se incepe de la functia de admin , nu direct guard. intra pe team speak pe canalul "Recrutari Admini zafest ON" si ti se va da admin de inceput.
 3. Avand in vedere ca l-ai mai facut acuma recent , e ok. /N Nick IP Report Time Stamp Detection before paun 3*.25*.22*.*7 No Cheat Signature Detected 17.11.2020 11:07:37 No unban.
 4. Salut. Cauta in C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike\ ZF..harta.dem (sau daca tu ai dat drumu la demo , numele.dem)si pune te rog aici. Icepick.2minfumez STEAM_0:0:46299905 STEAM_0:1:203674473 haha <2348> no.demo permanent
 5. Salut, Pune te rog un wargods actual aici. Mersi.
 6. Salut, Daca NU iti merge Wargods , ai obligatia sa joci cu demo on. Daca un Leader , ti-a impus ca trebuie sa joci cu demo on la fiecare mix (nu conteaza ca ai intrat la plus) , ai obligatia la sfarsit de mix sa il prezinti (daca iti este solicitat , de catre un admin) . unban , pentru ULTIMA data. si sper sa fim intelesi.
 7. daca faci si treaba , daca vrei doar pentru sa te muti
 8. Ai gresit sectiunea , aici ii Zafest nu csgo. T.C.
 9. unban k@t@ eu zic ca trebuia sa ii dai tu demo on si nu se ajungea aicea
×
×
 • Create New...