Jump to content
Area-Games zaFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

volum

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 You have no value, no one knows you !

About volum

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. contra. fara demo ramai cu ban
 2. sunt de acord cu ce spun baietii mai sus, trebuie sa te ocupi si de mix. Daca da ai pro de la mine
 3. volum

  Reclamatie

  Da l-am facut prost si disperat din 2 motive 1. nu ma lasa in pace ii explicam ca timpul meu pe server si viata mea privata nu il privesc pe el 2. disperat ca doar de mine vorbea Eu cred ca acest baiat nu este in toate facultatile mintale. I-am spus sa-si vada de treaba lui sa nu se mai bage in seama cu mine si tot a fortat-o pana l-am dat afara de tot. Leaderul Romanul era de fata. edit: vad ca se cearta cu toata lumea si nimeni nu-l suporta. Oare la cine e problema pana la urma?
 4. volum

  Reclamatie

  Doamne Fereste! Amin
 5. Nick cs: samurai Vârstă: 28 Steam ID ( numeric ): STEAM_0:1:66638650 Unique ID ( necesar pentru atribuirea gradului pe TeamSpeak ): samurai Experiență: 2006+ Declar pe proprie răspundere că am citit regulamentul și pot fi tras la răspundere sau imi poate fi revocat accesul in cazul uneia sau a mai multor greșeli ( da / nu ): da / l-am citit azi aseara era prea tarziu de aceea am pus da (zafest)
×
×
 • Create New...