Jump to content
Area-Games zaFEST

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.AREA-GAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

N3CuNoScuT

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 You have no value, no one knows you !

About N3CuNoScuT

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. asta insemnand ca ai...o sa ma uit mai atent...si sa vad exact si faza de la 7-5 cand anunti pe B desi nu se aude nimic !
 2. Din ce vad pe Demo nu vad nimic wh !
 3. Contra ! Deocamdata admin sa vedem cum te descurci !
 4. In primul rand nu am zis ce ban iti "fut" , am zis ce ban iti dau. Si te-am intrebat frumos de ce nu anunti , ca ma bate cu tine in casa ? Asta nu cred ca e suferinta, sa-mi spui tu mie: nu imi suferi du-te-n p*m de prost ! Si da, sustin ca am zis ca nu ai nicio treaba cu jocul. Apropo, banul a fost pe TS nu pe CS ! Eu nu permit nimanui sa imi vorbeasca asa, mai ales vorbe de la un copil. Daca staff-ul considera ca am gresit, sa fiu sanctionat. Dar si "bny" stie vocabularul tau prea bine.
 5. E posibil sa fie o incurcatura , desi nu cred ca fac de obicei asta. Banul acesta sigur este dat acu mai bine de 6 luni de zile cel putin, pentru ca nu gasesc dovada in pc deoarece am reinstalat windowsul cam pe vremea aia. Desi scrie in regulament dupa cat timp nu se mai ia in considerare o cerere de unban, astept si parerea celorlalti deoarece nu am dovada !
 6. Contra, datorita limbajului pe care inca il are ! https://imgur.com/a/Hxhu4Mj
×
×
 • Create New...