Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

EmilutDau1g

Reclamatie sound

Postări Recomandate

  • Numele dumneavoastră:BARIERA ROMANIEI
  • Nick-ul inculpatului:sound
  • Detalii:El era sus cu Angi , am cerut sa fiu mutat acolo , sa vorbesc cu Angi eu cu angi fiind prietenii foarte buni , acest specimen ma muta de acolo nici nu ma lasa sa vorbesc si ma muta , 1 ,,2, 3  . Il inteleg ca voia si el sa agate o fata . El a zis ca imi interzice mie sa vorbesc cu ea , el find un om care isi freaca p**a zilnic .. e mai satul de l**a decat cainele de lant.
  • Dovadă (Print/Record):https://imgur.com/a/H7uJM6r
  • Motiv:Cica limbaj , am vorbit cu p**a ceea ce el n-are.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×