Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

EmilutDau1g

Reclamatie rAdEEEk

Postări Recomandate

Numele dumneavoastră: BARIERA ROMANIEI

Nick-ul inculpatului:rAdEEEk

Detalii: In urma cu 2 mix-uri radek se plimba pe canale , vorbea neintrebat sa ne intelegem noi eram la joc el era pe alt sv. Urla , intra iesea de 15ori pe secunda ... terminat. , acum cand i-am facut si eu asa mi-a dat ban 1h accest om sufera prea mult de grade , Dinamic a facut afirmatia ca are 12 reclamatii ca face acest lucru precizat mai sus , cu a mea 13 .. Sper ca luati si voi masuri , multumesc anticipat.

Dovadă (Print/Record): https://imgur.com/a/awwDBH4

Motiv: Salut bariera

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Moderatorul "rAdEEEk" a fost suspendat pentru 3 zile in urma deciziei lui Dinamic si a leaderilor.

In cazul in care se mai repeta abateri de genul de la regulament si abuz de accese o sa fie revocat din grad permanent.

T/C

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×