Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

glz

cerere unban glz ts si reclamatie pussy

Postări Recomandate

  • Numele dumneavoastră:glz
  • Identitatea dumneavoastră:fXexj7fqyz9n5yvSQiwXSjzN5dc=
  • IP [află ip-ul dumneavoastră]:89.41.158.96
  • De ce ai primit ban?: pai ii cerusem verificare lu unu "end" si nu voia sa dea si cand s a termiant mixu i am zis ca o sa ia ban si ma injura si prietenu lui cu grad "pussy money weed" radea si nu facea nimic cat timp ala ma injura, iar cand l am chemat pe CROSS si l a auzit si el cand ma ijura la banat 2 ore, si ramasesem cu un prieten la spec pe ts si mi a zis daca mai joc si l am injurat in gluma poate sa confirme si el si pussy asta imi da ban degeaba, nu initeleg de ce se baga daca eu cu Mano imi permit glume
  • Descriere a situației: o vedeti mai sus
  • Poză(o poză făcută la ban):https://imgur.com/a/QvHeYbn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand pentru faptul ca ai tupeu sa vi sa minti banul il voi propune sa fie prelungit . Ai cerut verificare jucatorului "end" dupa care ti-a fost si tie ceruta verificare , in timpul meciului nu te-ai putut abtine sa nu te dai mare si tare cu arogante si suferinte dupa care am oprit chatul si ai continuat nu prea mult pe chatul adminului . Meciul s-a terminat si ai inceput sa il injuri pe end dupa care end a inceput sa te injure si el v-am spus de 2 ori pe un ton frumos si fara sa aduc injurii pentru a nu recurge la o posibila cenzura urmata de un ban pentru limbaj  , tu imi aduci 2 puncte de acuzare care nu sunt fondate cu vreo dovada ca eu te-am injurat si ca end este prietenul meu si deaia nu l-am banat . In primul rand cand un player aduce injurii sau tulbura canalul de pe teamspeak se aplica prima data cenzura dupa care ban daca am decis sa nu va dau la niciunul cenuzra si sa vorbesc pe un ton frumos a fost pentru ca era ceasul 11 si am vrut ca mixul sa poata sa isi continue activitatea . Atunci cand Cross a venit pe canal end a continuat sa injure si a primit ban 2 ore , cross a iesit iar eu eram inca pe canalul de mix iar tu impreuna cu tovarasul tau ma injurati ca la usa cortului drept dovada ai primit ban 1 ora . Atat am avut de spus o zi frumoasa .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cerere respinsa.

Ban-ul ramane. La urmatorul post de genul in care aduci acuzatii false o sa fi banat permanent.

T/C

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×