Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

Postări Recomandate

Salutare, numele meu este Catalin si joc de cateva zile bune pe serverul respawn.area-games.ro cu numele Tifosi, iar aseara cand am vrut sa intru din nou pe server imi aparea ca am fost banat. Nu stiu care este motivul, joc linistit intodeauna, nu se pune problema de coduri sau de altceva, joc de pe steam, intodeauna am avut scoruri normale. As dorii sa mi se stearga banul sa pot juca din nou. Sincer imi doream sa depun si o cerere pentru admin, nu ma asteptam sa ma banati din senin..astept un raspuns de la voi, va multumesc anticipat.

Catalin-Tifosi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×