Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

-=-

Reclamatie DarkeN

Postări Recomandate

Sunt pro , n-am auzit de A. DarkeN pana acum... nu înțeleg de ce “ abuzează “ in halul acesta de mid line , sa nu mai spun ca astăzi l-a înjurat pe un băiat  de Mămicuța , săracul băiat , poate era orfan , nu se făceau din astea frate când eram eu challenger , nu permiteam asa ceva , ne face de ras acest main Zed cu skinuri pe toți campioni ADC , propun sa fie banat permanent pentru ca este prea slab , n-ai ce face cu oameni asa de slabi , respect și stima Robert. ( challenger , level 121 )

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×