Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

WeNrK ;x

[8] [Verificare Demo] - Spetsnaz

Postări Recomandate

Pana la proba contrarie CURAT . 

Eu l as suspecta de vermillion sau vreun alias . Mai multe nu .. Daca era aim , pana si pe corp sa fie setat si tot se dadea de gol in cel putin o faza doua  , pt ca sarea tinta  in cel putin o secventa , dar asa .. nu . Puteti cere un wargod si / sau o verificare si sa va uitati voi de aliasuri in cfg uri . Insa cel mai bine ar fi sa il verificam cu programele din lista sa vedem mai concret . Atunci o sa fie 96.7 % mai clar un raspuns . Uitati va la demo in slow motion si nu ii veti gasi defect . Pur si simplu tinta sta unde e pusa . Nici no recoil nu are . No final eu zic Curat . Sper ca pe viitor pt a evita astfel de situatii gen ( sa joci cu el pe server si sa ai dubii ca are coduri ) , ma gandesc daca e posibil sa colaborati cu watcherii pentru verificari .

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa parere mea.. am vizonat acest demo si in slow motion si default cum e de 4 ori nu mi se pare aim sar putea sa aiba ceva in cfg ca astia care joaca pe publice se poate de pus aliasuri si restul comenzilor de tras in config .. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

Am vizionat acest demo cu atentie iar părerea mea este că joacă curat. Posibil să aibă ceva in config, exact cum a spus si Licensse, altceva nu vad sa aiba. Pe viitor poti cere membrilor watchers o verificare.

O zi cat mai buna!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×