Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
Hello boys, we are back.
A new theme for you, right here, right now!
More
zaFEST
„zaFEST” este un proiect nou înființat în cadrul comunității, în cadrul proiectului jucătorii sunt răsplătiți pe server în urmă atingerii unui obiectiv cu un număr specific de puncte, în momentul de față când un jucător strânge un anumit număr de puncte i se atribuie un rank specific numărului de puncte adunat, aceste puncte pot fi folosite și-n magazinul proiectului !
More
TS.AREA-GAMES.RO
Deși încă de la început până în prezent am întâmpinat foarte multe probleme precum invidia și frustrarea comunităților rivale am reușit să ajungem pe primul loc pe România în gametracker, lucru realizat de către unul dintre deținătorii comunității și anume A. DarkeN
More

ANA.S

V.I.P & Premium zaFEST

Postări Recomandate

În cadrul proiectului au fost implementate două grade noi, aceste grade ofera posesorilor un beneficiu în timpul meciului, mai jos aveți denumirea gradelor, beneficiile, prețul & metodele de achiziționare !
 

W0WGX56.png

  • Oferă punctaj dublu atunci când omori un adversar și punctaj dublu în momentul în care omori un adversar cu, cuțitul !
  • Prețul acestui grad este de 3 euro lunar, la achiziționare beneficiați de o iconiță specială ( click )
  • Metodele de achiziționare sunt paypal & paysafecard.

nTtcTja.png

  • Oferă punctaj dublu atunci când omori un adversar, primești punctaj dublu când omori un adversar cu, cuțitul, primești punctaj dublu când faci ACE
  • Prețul acestui grad este 5 euro lunar, la achiziționare beneficiați de o iconiță specială ( click ).
  • Metodele de achiziționare sunt paypal & paysafecard.

Atenție

  • Achiziționarea se face doar de la următoarele persoane @ANA.S & @CROSS , nu sunt responsabili dacă achiziționați de alte persoane decât cele menționate anterior !
  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×