Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
MiX-AREA UNLEASHED
Am decis să readucem la viață proiectul „MiX-AREA” cu un mic update pentru al face diferit de restul comunităților care au plagiat proiectul inițial. Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați categoria proiectului !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

Big-G

[2] [Verificare Demo] - Big-G

Postări Recomandate

M-am uitat si eu pe acest demo si din prima runda am observat ca ... s-a dus in rampa pentru a lua un ak si deodata se uita palat si ce coincidenta :) vine un tero sa precizez nu cred ca e vorba de sunet pentru ca am impresia ca adversarul venea pe shift si apoi s-a pus pe crouch in colt , iar "Angetenar" fix in acel loc s-a uitat , un alt motiv sa cred ca are wall este ca in alta runda un adversar de la tero avea awp in rampa si "agetenar" a sarit stiind-ul pe acela in rampa , cer banarea acestui player!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut , Multumim ca ai apelat la echipa Watchers . 

Runda 1  :  Merge spre rampa la sunet il ia pe baiatu din rampa dupaia sare pur si simplu sa se uite casa x1 si a auzit pasi acolo  dupaia cand a dat plant s-a intors inapoi ca era galagie x1 ( Nimic suspect ) 

Runda 2 : X2 sus pe cutia alba ia vazut pe oameni a coborat jos si a apasat la perete putin si la luat ala de sus ( Nimic suspect ) 

Runda 3 : S-a dus pana bucatarie s-a intors pe x1 s-a urcat pe cutie a tras polaru  a stiut deja ca e acolo clar si dupaia la luat . 

Runda 4 : S-a dus mid pe shift a auzit pasi acolo a luat cap si aia a fost ( Nimic suspect ) 

 

Verdict final (Curat)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×