Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

mpower

Members
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre mpower

 • Rang
  Utilizator Înregistrat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
 1. Nick personal: ///M POWER SteamID(numeric): STEAM_0:1:3470981 Nick admin: fr3sH. Motivul pentru care ai luat ban?: drop.vefri. !!! Trebuie un om la + am intrat si am jucat doua sau treii runde si a zis Verifacre eu trebuie sa plec!!! si nu putem sa stau sa imi faca verifacre !!! iara 11-6 scoru am zis daca doreste acuma repede sa imi faca el o zis la sfarisit eu nu am mai pute-am sa stau Server:- Data si ora:- Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo): https://prnt.sc/jfroea
 2. mpower

  Vand CONT STEAM

  Denumire produs: Cont STEAM Poze (o dovadă în care să ateste faptul că dețineți acel produs): https://prnt.sc/j61u9q Descriere (o scurtă prezentare a produsului dvs.):Count nu are VAC Pe ceva sau ceva gen! si vand diferite conturi de steam doar cu Cs 1.6 sau cs go etc... Modalitate de plată (PaySafe, PayPal, transfer bancar, etc.):Webmoney Preț produs: 20 Euro Date de contact: Skype : nikson998 Alte precizări: Doresc oameni seriosi, nu tepari, cu care ma pot intelege, si, daca se poate sa fie tranzactie cu intermediar cu dovezi / cineva cunoscut si de incredere din comunitate.
×