Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

vasile_ionut123@yahoo.com

Members
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre vasile_ionut123@yahoo.com

  • Rang
    Utilizator Înregistrat
  1. Nick personal: Kemal SteamID(numeric): STEAM_0:1:226410746 Nick admin: wiGGa. Motivul pentru care ai luat ban?: refuz.verificare Server: Data si ora: aproximativ 2 saptamani Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo): Eram plecat in alta tara si mi-au spart steamu niste copii , si am luat ban .. nustiu nimic adica aproximativ data doar atat
×