Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

KILLER

Members
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre KILLER

  • Rang
    Utilizator Înregistrat
  1. Nume:KILLER Vârstă:16 Steam ID ( numeric ):STEAM_41.97.169.37 Dovadă invite prieteni în grupul de steam ( poză )off Dovadă aplicare grup gametracker ( poză ):https://www.gametracker.com/player/KILLER/181.215.43.46:27015/ Unique ID ( necesar pentru atribuirea gradului pe canal ): j8cVY8iTKKSJLNSU7fsPS5yL8H8= Experiență: Am adminat timp de un an . Ai citit regulamentul ? ( Da / Nu ):da
×