Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

shinel33t

Members
 • Număr conținut

  1
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre shinel33t

 • Rang
  Utilizator Înregistrat
 1. shinel33t

  vand acc cs 1.6

  Denumire produs: cont steam cs1.6 Poze (o dovadă în care să ateste faptul că dețineți acel produs):https://imgur.com/a/wBT8z Descriere (o scurtă prezentare a produsului dvs.):http://steamcommunity.com/profiles/76561198804187920 Modalitate de plată qiwi; sau mii pui pe steam Preț produs:4 euro Date de contact:pm Alte precizări: doar 1 acc am
×