Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

licensse22

Members
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre licensse22

 • Rang
  Utilizator Înregistrat
 1. Nick:licensse absentez la şedinţă. Motiv:îmi cer scuze dar nu pot ajunge la ședința din motiv că am de munca pe câmp . MErsi
 2. Nick:licensse Absentez pe comunitate deoarece am o perioada mai grea eu am discutat cu câțiva băieți din stafful aceste comunități ei au luat în vedere acest fapt pe steamul meu va rămâne fratemiu el se va juca daca veți vedea pe alte comunități sau altceva nu voi fi eu , când voi avea timp voi mai intra să mă.joc o ora 2 acolo dar voi avea o activitate care nu este de ajunsă pentru gradul detinut. Nu știu până pe ce data absentez ,eu voi anunța când am sa revin în forță ,ms anticipat !!!
 3. frate hai sa o lasam balta era live dat de adminul care a fost si a iesit eu am primit prin privat mesaje sa te scot si sa le dau live calumea tu intri la joc cand e 0-0 sa strici jocul la baieti ca vrei tu sa faci puncte hai ca am jucat 2 meciuri cu tine si cat steateai da bmb da bmb , e clar ca ai intrat sa faci puncte sa profiti cat nu e admin ! cam atat am avut de zis !
 4. Dupa parere mea.. am vizonat acest demo si in slow motion si default cum e de 4 ori nu mi se pare aim sar putea sa aiba ceva in cfg ca astia care joaca pe publice se poate de pus aliasuri si restul comenzilor de tras in config ..
 5. licensse22

  Prezenta Watchers

  Nume: licensse Vârstă: 16 Grad actual: Lvl 1 Cât timp poți acorda:de la ora 2 până la 11
×