Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

sMH

Members
 • Număr conținut

  17
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre sMH

 • Rang
  Leader Watchers

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
 1. sMH

  [ BanLisT ] - sMH

  Nick: IP: SteamID: Motiv: Dovada:
 2. Pana la proba contrarie CURAT . Eu l as suspecta de vermillion sau vreun alias . Mai multe nu .. Daca era aim , pana si pe corp sa fie setat si tot se dadea de gol in cel putin o faza doua , pt ca sarea tinta in cel putin o secventa , dar asa .. nu . Puteti cere un wargod si / sau o verificare si sa va uitati voi de aliasuri in cfg uri . Insa cel mai bine ar fi sa il verificam cu programele din lista sa vedem mai concret . Atunci o sa fie 96.7 % mai clar un raspuns . Uitati va la demo in slow motion si nu ii veti gasi defect . Pur si simplu tinta sta unde e pusa . Nici no recoil nu are . No final eu zic Curat . Sper ca pe viitor pt a evita astfel de situatii gen ( sa joci cu el pe server si sa ai dubii ca are coduri ) , ma gandesc daca e posibil sa colaborati cu watcherii pentru verificari .
 3. Din punctul meu de vedere este curat 100 %
 4. sMH

  Prezenta Watchers

  Nume: sMH (Costin ) Vârstă: 23 Grad actual: Leader Watchers Cât timp poți acorda: 4 - 5 H
 5. Nume: sMH Vârstă: 23 Steam ID ( numeric ): STEAM_0:1:420776532 Dovadă invite prieteni în grupul de steam ( poză ): https://imgur.com/2EOkHru Dovadă aplicare grup gametracker ( poză ): https://imgur.com/y22KfPZ Unique ID ( necesar pentru atribuirea gradului pe canal ): Experiență: > 7 ani Ai citit regulamentul ? ( Da / Nu ): Da
 6. sMH

  [Cerere Watchers] - sMH

  Nume: Costin Alexandru ( sMH ) Varsta: 23 Experienta CS 1.6 (Mica/Medie/Ridicata): Medie ---> Ridicata Cat timp puteti aloca zilnic pentru a raspunde la verificari (TS3)?: 1-2-3 ore Link catre profilul steam & STEAM ID numeric:http://steamcommunity.com/profiles/76561198801818793/home/invites/ STEAM_0:1:420776532
 7. Numele tau: sMH Numele Reclamatului: azN SteamID Reclamatului: STEAM_0:1:16195956 Demo: http://www.girlshare.ro/3490051721.2 Alte precizari?: Curat in poze , dar va rog si insist sa verificati demo - ul pe care vi l - am pus la dispozitie .
×