Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
Hello boys, we are back.
A new theme for you, right here, right now!
More
zaFEST
„zaFEST” este un proiect nou înființat în cadrul comunității, în cadrul proiectului jucătorii sunt răsplătiți pe server în urmă atingerii unui obiectiv cu un număr specific de puncte, în momentul de față când un jucător strânge un anumit număr de puncte i se atribuie un rank specific numărului de puncte adunat, aceste puncte pot fi folosite și-n magazinul proiectului !
More
TS.AREA-GAMES.RO
Deși încă de la început până în prezent am întâmpinat foarte multe probleme precum invidia și frustrarea comunităților rivale am reușit să ajungem pe primul loc pe România în gametracker, lucru realizat de către unul dintre deținătorii comunității și anume A. DarkeN
More

KenWood

Gold Members
 • Număr conținut

  1
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

KenWood a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 14

KenWood a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

5 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre KenWood

 • Rang
  Utilizator Înregistrat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
 1. După cum spune titlul, ofer servicii scripting pentru Counter-Strike 1.6 contra-cost, adică creez pluginuri la comandă in funcţie de cerinţele clientului. Am o experienţă in amxx şi pawn ( limbajul de programare folosit de joc ) de aproximativ 5 ani. Înainte de a mă contacta trebuie să ştiţi următoarele lucruri: Îmi rezerv dreptul de a îmi alege clienţii. Creez pluginul, îl testez, după care ofer test clienţilor. Dacă clientul este mulţumit va efectua plata primul, apoi eu îi voi da pluginul. Plata se face doar PayPal / Pin PaysafeCard Cine doreşte poate să mă contacteze prin PM pe forum sau la următoarele adrese: Skype - fatu_001 Steam - fatzu_cs Acum să vă arăt şi câteva feedback-uri. Anunţul meu principal ce conţine feedback Serverul meu actual ( unic in România ) Un plugin mic şi complex pentru serverele de Furien clasic. Pluginul de mix care rulează pe serverele ZAFEST este şi el creat de mine. Cred că ajung acestea. Am făcut mult mai multe pluginuri şi stiu cu ce se mănâncă amxx-ul. Creez şi addonuri la comandă.
×