Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

Aang ;x

Members
  • Număr conținut

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre Aang ;x

  • Rang
    Utilizator Înregistrat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
  1. Denumire produs: cont steam cs1.6 Poze (o dovadă în care să ateste faptul că dețineți acel produs):http://steamcommunity.com/id/florentincsgo96 Descriere (o scurtă prezentare a produsului dvs.):http://steamcommunity.com/id/florentincsgo96 Modalitate de plată (PaySafe, PayPal, transfer bancar, etc.): paypal Preț produs:4 euro Date de contact:pm Alte precizări:am 3 bucati ,
×