Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
Hello boys, we are back.
A new theme for you, right here, right now!
More
zaFEST
„zaFEST” este un proiect nou înființat în cadrul comunității, în cadrul proiectului jucătorii sunt răsplătiți pe server în urmă atingerii unui obiectiv cu un număr specific de puncte, în momentul de față când un jucător strânge un anumit număr de puncte i se atribuie un rank specific numărului de puncte adunat, aceste puncte pot fi folosite și-n magazinul proiectului !
More
TS.AREA-GAMES.RO
Deși încă de la început până în prezent am întâmpinat foarte multe probleme precum invidia și frustrarea comunităților rivale am reușit să ajungem pe primul loc pe România în gametracker, lucru realizat de către unul dintre deținătorii comunității și anume A. DarkeN
More

juGGaKNot

Members
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre juGGaKNot

 • Rang
  Utilizator Înregistrat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
 1. juGGaKNot

  Area-Games #7 Fun Day 11.04.2018

  imi dai kill sau dau
 2. juGGaKNot

  [REZOLVAT] Reclamatie GYGY MUSKY

  Nick personal: juggaknot SteamID(numerar): STEAM_0:0:20439435 Nicu admin/player reclamat: GYGY MUSKY Motiv: slab 99hp la eco Server: zf2 parca Data si ora: 16:00:38 4/10/2018 Dovezi care să susțină cele spuse de tine (print/demo):https://imgur.com/a/kBcxt Eu iau remove pentru ca i-am dat ban lui gygy cand [url=http://area-games.ro/forum/index.php?/topic/24984-rezolvatreclamatie-juggaknot/]da drop fara replace[/url] si el ia admin sa faca ce vrea sa inteleg.
 3. juGGaKNot

  [REZOLVAT]Reclamatie juggaknot

  Cu un om la spec care era afk. Vrei sa iesi vorbesti sa intre cineva in locul tau. Pot fi si 4 spectatori nu iesi de capul tau. De 3 ori restart gen erati 6 in prima runda ( cand a intrat sedan in plus ), dupa eram noi 4 ( om cazut in baza ) si ultima data nu era rapper ts si eram in baza cu el ? E mai usor sa plangi pe forum ca esti condus cu 13-2 decat sa joci ceva, ok.
 4. juGGaKNot

  Cerere unban juGGaKNot

  juGGaKNot 006AOmgGpr10ojnHNs+wT6LUEm8= 188.241.226.16 Au fost facute poze, nu mi-a zis nimeni, mi-a zis la urmatorul mix alt admin si i le-am dat lui nu adminului initial. https://imgur.com/a/OkGX3 Poze : https://imgur.com/a/5Msot
×