Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

Mausi

Members
 • Număr conținut

  2
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre Mausi

 • Rang
  Utilizator Înregistrat
 1. Mausi

  [Vand] Cont GTA5

  Denumire produs: Cont socialclub GTA 5 Poze (o dovadă în care să ateste faptul că dețineți acel produs): https://imgur.com/a/EUkVT Descriere (o scurtă prezentare a produsului dvs.): Este un cont de GTA 5 Modalitate de plată (PaySafe, PayPal, transfer bancar, etc.): Paypal/paysafe Preț produs: 20euro Date de contact: PM forum sau contact steam: https://steamcommunity.com/id/razvann13/ Alte precizări: Accept intermediar.
×