Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

lalala

Members
 • Număr conținut

  19
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre lalala

 • Rang
  lalala
 • Dată Naștere 24.06.1998

Vizitatori Recenți Profil

139 citiri profil
 1. Nick personal: lalala SteamID(numeric):STEAM_0:1:442676633 Nick admin:cash Motivul pentru care ai luat ban?: no wg Server:nu tin minte Data si ora: eri seara Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo): nu am print dar am consola copiat http://www.girlshare.ro/3490148291.3 cum o fost faza adica am jucat un mix impotriva la cash s mi-e mia picat netu ca nui achitat s ma aruncat din joaca s iam zis pe ts care erau cu mine (iovered license s inca mai erau ) S UBITSA A INTRA CIND EU AM PICAT S AM INTRAT NAPOI S AM CERUT SA MA LASA SA TERMIN MIXU ca mi-a picat netu s revin imd s am intra napoi in joaca s am mai jucat vro 2-4 runde s cash asta imi cere wg prin say lala sa lesi un wg s cind am inrat pe ts la canal principal al mixului s iam zis cum se cere ma wg prin say ori prin amx_say s el nu imi raspunde s imi zicea dai wg ori nu s lam amintit ca nu il dau dar la mine se scana wg-ul s cind ma uit in joaca mi-a dat ban permanent cica no wg Ma-m dus la Crisit sa il rog frumos sa rezovle problema asta s cit am stat cu el a trecut vro 10 minute s cind el mi-a zis dami wg mie s lam dat luia el imi zice ca ce ma tu ai cs pariins de vro 20 de minute da stai cu mine aicea pe canal deam vro 10 minute ca tu ai dat drop din joaca ... s pe fail ala care am lasat mai sus se vede destul de bine cum sa dat next s eu nu am dat drop adica arata cum sa schimbat harta s oameni intrat pe server! S cind a intrat Capos pe canal ia-m dat luia supremo a intrat la mine in ps s sa uitat ca nu am dat drop din joaca de cind mi-a cerut omu wg era toata consola de cind mi-a revenit netu s de cind am intrat pe sv era deam scor 10-9 mi-a facut s verificare s nu a gasit nimic s cind lam rugat pe cash sa faca print la toata consola nu a vrut sa faca ca la el era acolo cum mie mi-a picat netu s dupa asta am revenit s apoi a trecut vro 2-4 runde s el mi-a cerut wg Dar el cu crisiti zice ca am dat drop din joaca cind mi-a cerut wg EU NUSTIU CE AVETI TOTI CU MINE(( Facetim verificare general faceti ce vreti cum vreti va dau 10000 de wg dar nu joc cu conduri!!! Am schimbat si windows in engleza special ca sa puteti sa imi faceti verificare s ori cum ma credeti de codata intrati macar 10 in pc s verificatima!!!
 2. Nick personal: lalala SteamID(numeric):STEAM_0:0:25905232 Nick admin: DINAMIC Motivul pentru care ai luat ban?: mi-a dat ban ca am window in rusa !! Server:mix 6 Data si ora: eri seara Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo):https://imgur.com/a/XTKuZbN imi da ban ca am windows in rusa si crede ca am coduri dar mi-a facut s verificare s am dat s wg
 3. Nick personal: lalala SteamID(numerar): STEAM_0:0:25905232 Nicu admin/player reclamat: DINAMIC Motiv: MI-A DAT BAN PERMANENT CU MOTIV INTERZIS Server: MIX 6 Data si ora: ACUMA Dovezi care să susțină cele spuse de tine (print/demo): https://imgur.com/a/XTKuZbN is 3 poze OMU ASTA MI-A CERUT DE VRO 5 VERIFICARE S VRO 5 ORI WG S ERAM CURAT S PIN ACUMA MA CREDE DE CODAT ..... S IMI ZICE SA PUN WINDOWS IN LIMBA ROMANA CA SA IMI GASEASCA CODU OMU DACA STIE SA FACA VERIFICARE EL S IN RUSA FACE BINE) S EU NU NI-O PUN CA NU INTELEG BINE ROMANA S AZI AM JCUAT CU EL MIX S EL MA INTREBAT ITI MERGE WG IAM ZIS CA NU CA LAM MAI FACUT VRO 5-7 MINUTE NI URMA S NU POTI SA FACI FIE CARE 10 MINUTE S EL NICI NU O SCRIS IN AMX_SAY CA VRE WG DE LA MINE S IMI DA DIRECT BAN PERMANENT INTERZIS ... S NU VAD SA FIE IN REGULAMENT CA TREBUIE SA AM WINDOWS IN ROMANA DACA E POSIBEL VREU SA RASPUNDA S ANA AICEA...) Atenție
 4. Nick personal: lalala SteamID(numerar): STEAM_0:0:25905232 Nicu admin/player reclamat: check Motiv: Statem la mix cu el s jucam destul de bine eram pe primu loc dar asta avea 1 pe 7 era ultimu s ma intreaba lala faci anti joc s ii zic in gluma cica da s nu am dovdis sii scriu tu faci anti joc s ca ai 1 pe 7 s imi da direct ban pe 30 minute antijoc.. Server: mix 1 Data si ora: acuma Dovezi care să susțină cele spuse de tine (print/demo): https://imgur.com/a/AIMzOqF Atenție
 5. Nick personal: lalala SteamID(numerar): STEAM_0:0:25905232 Nicu admin/player reclamat: nero Motiv:Am stat la spec pe mix3 asteptam ca sa termine mixul ca sa joc s eu un mix cind ma uit nero imi da kick dupa care am dat retry iara mi-a dat kick am intrat napoi s lam intrebat de ce imi dai kick omule el imi scrie cica dau info cind nici nu statem nici la ct nici la tero pe ts ! Server: mix 3 Data si ora: acuma Dovezi care să susțină cele spuse de tine (print/demo): https://imgur.com/a/jmGLAlS AM DAT DE VRO 4-5 RETRY CA IMI DADE KICK S NU INTELEGEM DE CE S APOI MI-A SCRIS CA DAU INFO CIND LAM CHEMAT PE TS S LAM INTREBAT IARISI DE CE DAI KICK IMI ZICEA CA SII DAU PACE CA IL DESPER S CA DAU INFO AM CHEMAT S VRO 3 LEADER S 2 FONADATORI S NICI UNU NU VROEA SA MA AJUTE CU PLOBLEMA ASTA !!!
 6. Nick personal: lalala SteamID(numerar): STEAM_0:0:25905232 Nicu admin/player reclamat:krs Motiv:am jucat cu el un mix s ma injurat tot mixu de morti **** s de moldovean **** imi sufere tot jocul, apoi pe ts ma injurat s a dat drop direct ca sa nu primeasca ban credca! Server: nu mai tin minte Data si ora: eri sara Dovezi care să susțină cele spuse de tine (print/demo):https://imgur.com/a/cOjHRjf S ASTA NUI PRIMA DATA LA MAI RUGAT SA NU VB ASA!
 7. Nick personal: lalala SteamID(numerar): STEAM_0:0:25905232 Nicu admin/player reclamat: sound Motiv: Adminu asta sufere de moldoveni s ma injurat tot mixu s la sf imi da ban pe ts3! Server: mix 9 Data si ora: acuma Dovezi care să susțină cele spuse de tine (print/demo):https://imgur.com/a/dE63ofC Vorbesc cu sound s imi da ban Julian wtf! https://imgur.com/a/Yt6cvLB
 8. DA AM FACUT O VERIFICARE S NU ARE NIMIC BAIATU IL STIU DE MULT S NU CRED CA A VRUT ASA SA SE INTIMPLE !!! Am patit s eu azi tot cam asa o problema dar am rezolvato cu unban!
 9. E SECULU 21 ANU 2018 CARE NU MAI TINE MINTE CUM SA NAI MICROFON 20 LEI LA PEATA!
 10. CONTRA! dc dar a mai facut servere doar cu ts sa joci? fara ts iti da kick!
 11. SWE DECI CE ARE RECLAMATIE? CU CERUT DE WG! TEAM ZIS BA CA NAM VAZUT CUM AI CERUT TU WG AM DAT DIRECT NEXT DAR TEAM ZIS VREI FAMI VERIFICARE VREI S ITI DAU WG EARA CA NAM DAT DROP SAU CEVA DE GEN S PLUS LA ASTA DA POZE NORMALA CA AI DAT ALT CEVA S A FOST ZIS ODATA CA CIND CERI CEVA WG VERIFICARE POZE DEMO S ASA MAI DEPARTE SE SCRIE Y@ SCRII DE MAI MULTE ORI MINIM 3-4 ORI DAR TU AI SCRIS 1 S NU AM VAZUT!
 12. Nume: lalala Vârstă: 20 Steam ID ( numeric ): STEAM_0:0:25905232 Dovadă invite prieteni în grupul de steam ( poză ): am steam banat nu vad prieteni on Dovadă aplicare grup gametracker ( poză ): http://www.girlshare.ro/3490099027.8 Unique ID ( necesar pentru atribuirea gradului pe canal ): Experiență: 12 ani Ai citit regulamentul ? ( Da / Nu ): DA AM MAI FOST ADMIN AM PLECAT PESTE HOTARI S AM REVENIT!
 13. Deci pot sa iti zic numai una cind joci cw/mix/wn si asa mai departe nu se face retry in timpu jocului si ai dat drop nam vazut ca ai facut retry am vazut ca nu erai pe sv si automat team dat ban 2 ore si gata https://postimg.org/image/3moql5zdh/
×