Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
MiX-AREA UNLEASHED
Am decis să readucem la viață proiectul „MiX-AREA” cu un mic update pentru al face diferit de restul comunităților care au plagiat proiectul inițial. Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați categoria proiectului !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

Laur!

Membru
 • Număr conținut

  21
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

4 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre Laur!

 • Rang
  Membru

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
 1. Nume:Laur™ Vârstă:21 Steam ID ( numeric ?STEAM_0:0:237052019 Dovadă invite prieteni în grupul de steam ( poză ? https://prnt.sc/jlris9 Dovadă aplicare grup gametracker ( poză ? https://prnt.sc/jlrkiu Unique ID ( necesar pentru atribuirea gradului pe canal ):rezolvat Experiență:5+ Ai citit regulamentul ? ( Da / Nu ):DA
 2. Acceptat ! Bun venit in staff ul Area-Games !
 3. Acceptat ! Bine ai venit in echipa Area-Games Watchers !
 4. Salut Rosu , m-am uitat la acest demo , iar parearea mea este ca acest t**** are wall ,iar in ziua respectiva el a activat cu wall pe server-ul vostru ! Propun banarea acestui jucator si va astept cu mai multe demo uri ca staff ul watchers sa va poate ajuta servar ul sa scapati de codati ! O seara frumoasa .
 5. Laur!

  Prezentare Laur!

  Nume:Laurentiu Vârstă:21 Contact:0755096644 Localitate / Județ:Constanta / Tuzla O scurtă descriere despre tine:Mai bine va las sa ma cunoasteti . Care este ocupația ta:Liber de profesie ! Cum ai aflat de noi:Internet Notă acordată comunității:10 !
 6. Multa bafta , si succes in tot ce faceti !
 7. Si una cu mine ! http://prntscr.com/hb45y1
 8. Laur!

  Cerere Laur!

  Nume: Laur! Varsta: 21 Experienta CS 1.6 (Mica/Medie/Ridicata):Medie Cat timp puteti aloca zilnic pentru a raspunde la verificari (TS3)?:6+ Link catre profilul steam & STEAM ID numeric: http://steamcommunity.com/profiles/76561198434369766/ STEAM_0:0:237052019
×