Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

Supremache

Founders
 • Număr conținut

  491
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3

Supremache a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 13

Supremache a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

123 Vă dau autografe ?

Despre Supremache

 • Rang
  Suport Tehnic Forum & TS3
 • Dată Naștere Octombrie 18

Contact Methods

 • Website URL
  http://area-games.ro/forum/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Gaming / TeamSpeak3

Vizitatori Recenți Profil

852 citiri profil
 1. Mulțumim pentru avatarele personalizate cu AG, voi purta și eu unul! Mai așteptăm și alte creații. KW!
 2. Salutare, Țin să vă anunț că IP-ul precizat de dvs. mai sus nu se află în lista de banuri a serverului nostru de TeamSpeak3. De asemenea, situația este aceași atunci când am căutat nickname-ul „NizaNNN //A//”. Te aștept cu un reply în care să precizezi Unique ID-ul identității banate, respectiv IP-ul corect.
 3. Canalul dumneavoastră a fost procesat. În cazul unei inactivități mai mare de 72h acesta va fi șters automat. Topic închis.
 4. Canalul dumneavoastră a fost procesat. În cazul unei inactivități mai mare de 72h acesta va fi șters automat. Topic închis.
 5. Canalul dumneavoastră a fost procesat. În cazul unei inactivități mai mare de 72h acesta va fi șters automat. Topic închis.
 6. Acceptat! Trimite-mi PM cu categoriile pe care vrei să le moderezi.
 7. Aplicație respinsă! Te așteptăm cu o nouă cerere peste o săptămână.
 8. Bine ai venit alături de noi!
 9. Salutare, Știm cu toții că banul l-ai primit în trecut datorită comportamentului tău necorespunzător față de membrii Area-Games. Am decis împreună cu conducerea TS-ului să-ți mai acordăm o șansă, aceasta fiind ultima, deci ai grijă! Banul a fost revocat, spor! Topic închis.
 10. Your server activity is very low so it cannot join of our community. DNS request rejected! Topic closed.
×