Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
MiX-AREA UNLEASHED
Am decis să readucem la viață proiectul „MiX-AREA” cu un mic update pentru al face diferit de restul comunităților care au plagiat proiectul inițial. Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați categoria proiectului !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

Serghiuta

Membru
 • Număr conținut

  14
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre Serghiuta

 • Rang
  Membru

Vizitatori Recenți Profil

177 citiri profil
 1. Nick personal: Preafericitul~SERGHIuTA~Bitcoin SteamID(numeric): STEAM_0:1:19048129 Nick admin: Pissy Motivul pentru care ai luat ban?: wgrosu Server: zf5 parca nu mai tin minte exact. Data si ora: amiaza Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo): wg este rosu din cauza unei erori de la windows,cei care fac verificari stiu asta. mai putin pissy(i-am si zis care este problema,sa cheme un watcher,lucru care nu l a facut),poate sa intre oricine in pc meu sa vada ca am dreptate!
 2. Sambata 24 martie,ora 19:00 va avea lor urmatoarea sedinta watchers!! Rog ca toti watcherii sa participe la sedinta,cei care nu puteti ajunge,lasati pm unui leader! Cei care vor apsenta si nu vor anunta,vor primi remowe.
 3. Serghiuta

  Absenta!

  Nick pe ts : S e r g h i u t a Motiv :O sa lipsesc 5 zile,plec in vancata in Franta in Alpi,sper sa nu existe nici un fel de probleme. Durata :5 zile
 4. Serghiuta

  Prezenta Watchers

  Nume : Serghiuta Mihai Varsta: 22 ani Grad: lvl 2 Cat timp poti acorda: cateva ore,cand am timp.
×