Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
zaFEST
„O competiție menită să retrezească interesul jucătorilor față de bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Pe durata unui întreg sezon ( 30 de zile ) jucătorii se întrec unii cu alții pentru un loc în top, top-ul este desemnat de jucătorii care au adunat cele mai multe puncte pe durata sezonului, folosind aceste puncte ei își pot debloca anumite premii din magazinul competiției ( da, vă recompensăm orele jucate ) !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

Serghiuta

Members
 • Număr conținut

  14
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 N-ai valoare, nu te cunoaște nimeni !

Despre Serghiuta

 • Rang
  Membru

Vizitatori Recenți Profil

149 citiri profil
 1. Nick personal: Preafericitul~SERGHIuTA~Bitcoin SteamID(numeric): STEAM_0:1:19048129 Nick admin: Pissy Motivul pentru care ai luat ban?: wgrosu Server: zf5 parca nu mai tin minte exact. Data si ora: amiaza Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo): wg este rosu din cauza unei erori de la windows,cei care fac verificari stiu asta. mai putin pissy(i-am si zis care este problema,sa cheme un watcher,lucru care nu l a facut),poate sa intre oricine in pc meu sa vada ca am dreptate!
 2. Numele dumneavoastră:Serghiuta Numele canalului droit: Serghiuta&Friends Identitatea dumneavoastră:uuyksg+0T9gsOG1ZnPG1+SCuBrQ=
 3. Sambata 24 martie,ora 19:00 va avea lor urmatoarea sedinta watchers!! Rog ca toti watcherii sa participe la sedinta,cei care nu puteti ajunge,lasati pm unui leader! Cei care vor apsenta si nu vor anunta,vor primi remowe.
 4. Serghiuta

  Absenta!

  Nick pe ts : S e r g h i u t a Motiv :O sa lipsesc 5 zile,plec in vancata in Franta in Alpi,sper sa nu existe nici un fel de probleme. Durata :5 zile
 5. Sincer acum, te joci pe alte comunitati? sau ai admin in alta parte?
 6. Nume : Serghiuta Mihai Varsta: 22 ani Grad: lvl 2 Cat timp poti acorda: cateva ore,cand am timp.
×