Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
Hello boys, we are back.
A new theme for you, right here, right now!
More
zaFEST
„zaFEST” este un proiect nou înființat în cadrul comunității, în cadrul proiectului jucătorii sunt răsplătiți pe server în urmă atingerii unui obiectiv cu un număr specific de puncte, în momentul de față când un jucător strânge un anumit număr de puncte i se atribuie un rank specific numărului de puncte adunat, aceste puncte pot fi folosite și-n magazinul proiectului !
More
TS.AREA-GAMES.RO
Deși încă de la început până în prezent am întâmpinat foarte multe probleme precum invidia și frustrarea comunităților rivale am reușit să ajungem pe primul loc pe România în gametracker, lucru realizat de către unul dintre deținătorii comunității și anume A. DarkeN
More

WeNrK ;x

Founders
 • Număr conținut

  508
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  7

WeNrK ;x a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 12

WeNrK ;x a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

89 Am devenit celebru(ă) !

Despre WeNrK ;x

 • Rang
  AREA-GAMES POWAH

Contact Methods

 • Website URL
  www.wenrk.ro
 • Yahoo
  wenrk16cs
 • Skype
  wenrk16cs

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Nu am :)

Vizitatori Recenți Profil

1.922 citiri profil
 1. WeNrK ;x

  Cerere unban DRL

  T/C
 2. WeNrK ;x

  VIP FREE STEAM ON

  acceptat Next
 3. WeNrK ;x

  VIP FREE STEAM ON

  Acceptat Next
 4. WeNrK ;x

  Cerere admin

  Respind. T/C
 5. WeNrK ;x

  [CS] Cerere Admin

  Respins. T/C
 6. WeNrK ;x

  VIP FREE STEAM ON

  Nick: SteamId: Varsta: De cat timp joci pe server?:
 7. WeNrK ;x

  Start Concurs Top15

  Top 15 : perioada 20.05.2018 - 20.06.2018 Incepand cu dara de 20.05.2018, va punem la dipozitie sansa de a va face remarcati si de a castiga diferite premii considerabile. Regulile sunt atat pentru playeri cat si pentru admini, nu se vor face diferente. Regulament Playeri 1. Folosirea oricarui program ce ajuta la o "performanta mai buna" a jocului, cat si modele ESL sunt strict interzise. 2. Limbajul si comportamentul trivial sunt strict interzise pe server si se pedepsesc ca atare. 3. Atat regula 1. cat si regula 2. se pedepsesc cu ban permanent. 3. Aici sunt doar cateva dintre regulile de baza. Va invit pe forum la SECTIUNEA - REGULAMENT -> REGULAMENT PLAYER pentru mai multe informatii privind regulamentul desfasurarii concursului. Reulament Admini 1. Adminii au responsabilitatea inainte de toate de a monitoriza defasurarea concursului si de a elimina "factorii daunatori". 2 .Adminii isi cunosc deja drepturile cat si obligatiile prin instruirea pe care o fac periodic. 3. Aici sunt doar cateva dintre regulile de baza. Va invit pe forum la SECTIUNEA - REGULAMENT -> REGULAMENT PLAYER/REGUMENT ADMINI pentru mai multe informatii privind regulamentul desfasurarii concursului. Nerespectarea regulilor descrise mai sus cat si a celor din REGULAMENTE duce fara drept de contestatie la descalificarea din concurs, ban permanent, dar si REMOVE ( in cazul adminilor ). PREMII LOCUL 1 - 5 cd-key hot, jocuri intre 1 si 100 euro LOCUL 2 - 4 cd-key hot, jocuri intre 1 si 100 euro LOCUL 3 - 3 cd-key hot, jocuri intre 1 si 100 euro LOCUL 4 - 2 cd-key hot, jocuri intre 1 si 100 euro Cei de pe locul 5 pana pe 15 vor primi si ei un cs-key hot cu jocuri intre 1 si 100 euro Perioada desfasurarii concursului se va incheia in data de 20.06.2018 ora 20:00 Acestea fiind spuse, va doresc un joc placut si cei mai buni sa castige !
 8. WeNrK ;x

  sᴇᴛʜ - #gallery

  multumim frumos
 9. WeNrK ;x

  Cerere Admin

  pro
 10. WeNrK ;x

  Cerere Admin

  Nu ai respectat modelul, mutat la arhiva.
 11. WeNrK ;x

  Cerere admin Leo

  slabuta activitatea in ultimile zile dar zic un pro
 12. WeNrK ;x

  sᴇᴛʜ - #gallery

  multumim
 13. WeNrK ;x

  [Cerere admin]Nutella

  pro
×