Sari la conținut
Home Forumuri Mix-Manager Members More
MiX-AREA UNLEASHED
Am decis să readucem la viață proiectul „MiX-AREA” cu un mic update pentru al face diferit de restul comunităților care au plagiat proiectul inițial. Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați categoria proiectului !
More
TS.AREA-GAMES.RO
În decursul a doi ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !
More

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 10.06.2018 în toate secțiunile

 1. 2 puncte
  Nick-ul tău: ANA.S Comunitate: Globalstrike.ro comunitatea de pufuleti Fondator: Catalin O comunitate plina de pufuleti , o comunitate care o sa se inchida datorita ''inteligentilor'' care au si deschis-o , nu are rost sa mai scriem cate comunitati a avut cioflingarul asta de Fondator, care in afara de amenintari de flood , nu a stiut sa dea nimic mai departe , bine ca nu ar fi prima comunitate care ne ameninta cu flood , dar macar putem sa radem de ei impreuna la ce mentalitate josnica pot avea in fata noastra , care le dam clasa la orice din cap pana in picioare. Limbaj de cartier '' mizda '' aproape ca ti-am inteles maidanul , cred. Vezi ca in decursul a 2 ani multi mi-au amenintat mix-urile si nimeni nu a putut sa faca ceva , macar sa fiti voi niste pufuleti amarati care d-abia aveti 5 amarate de cdkey-uri care le oferiti la warnight cu jocuri de 1euro , sunteti josnici si oricum ne-am obisnuit cu toti oagarii sa vina sa ameninte Area-Games pentru ca nu sunt in stare sa creasca la nivelul nostru , atat va duce iq-ul atata faceti , e de inteles. Stati jos , nota 2. Goodluck
 2. 1 punct
  Susti ca nu avem curaj sa purtam discutii in contradictoriu dar mirificul vostru detinator a folosit comanda de ban asupra mea doar cand m-a zarit la voi pe TeamSpeak. Si cu un asemenea reson : <22:14:40> You are banned permanently. Reason: "Marș La Supt Pizda n ! Succes " nici nu-l pot numi detinator.
 3. 1 punct
  Tot vorbiti voi de mentalitate de faptul ca sunteti mai buni va *pisati* pe noi in orice domeniu, dar hai sa fim seriosi cel mai batran de pe comunitatea asta este un Mos care are 40 de ani, si cat despre gandire nu am ce comenta cu voi pentru ca voi sunteti niste oameni care nu stiu si nu pot sustine o discutie contradictorie, alegeti ban-ul alegeti lasitatea, daca erati oameni asa mari cum spuneti voi, veneati si intrebati de ce asa , de ce nu vrea respectivul in cauza *Nexus* sa mai faca aceasta mutare despre care a-ti vorbit, sunteti de un caracter jegos si marsaj, vorbiti de gandire dar nu stiti sa va purtati ca niste oameni, voi va vedeti doar interesul, nu vreti sa face-ti ceva bine si sa face-ti o comunitate mare, nu sunteti siguri pe voi ca puteti sa ne faceti fata si a-ti vrut sa ne aduceti pe comunitatea voastra, stiti de ce? pentru ca va e frica, aceea firca care este din subconstient pentru ca stiti ca va putem intrece :3 Cat despre ▪ cOcka. 1n omul munceste cinstit pentru a intretine aceasta comunitate, ca sa nu dam exemple despre alti din trecut!
 4. 1 punct
  :)))))))) Am trait s-o vad si p-asta :)))) Ce tot va luati ma doar de Catalin ? Omul asta munceste ca sa intretina comunitatea...app, ce 20 euro frt? ca 50 euro sunt numai cele 5 svr de mix pe care le a cumparat luna asta , in afara de licenta IPB + ts3 ( cumparata separat) , ts ul ,vps ul ,domeniul, el plateste singur toata comunitatea cap-coada,licentiata....App , da ,ce sa fac,intr-adevar, cronos are si el momentele lui , a fost putin nesimtit,dar na csf. Apropo,cu acest mirific warnight , eu iti garantez ca o sa facem in fiecare seara,chiar daca facem cu jumate' de echipe fata de voi , ca in seara asta, daca altceva nu aveti de facut,decat sa va "intreceti" cu o comunitate de 1 luna,inseaman ca sunteti putini prosti,ceea ce nu cred. Eu va stiu oameni seriosi , oameni care merita respect,dar na . Bafta.
 5. 1 punct
 6. 1 punct
 7. 1 punct
 8. 1 punct
 9. 1 punct
 10. 1 punct
 11. 1 punct
  Bine ai venit @TAR! Ti-am lasat un cadou in portofoliul meu.
 12. 1 punct
  1 la mana tu de la mine ai ban pe ts doar ca ai p&&& mare si ne futi pe toti in gura si ne suferi pe burta goala. 2 la mana e 4-0 la pauza pentru wall amice ! nu ai gameplay nu ai nimic ! deaia iese si wargodsu rosu ai auzit si tu la 1 si la altu de aliasuri si folosesti scuza aia pe burta goala ! din partea mea sa ramai cu ban ca esti 0 pe orice . 3 la mana pe server nu stiu de la cine ai ban si chiar nu ma intereseaza ! sper sa nu mai treaca uzi a 2 a oara peste decizia adminilor
 13. 1 punct
 14. 1 punct
  Welcome to Area-Games România.
 15. 1 punct
 16. 1 punct
 17. 1 punct
 18. 1 punct
 19. 1 punct
 20. 1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00

Anunțuri • Știri

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Abonare
×